The Compound, Stave Hill Ecological Park

The Compound, Stave Hill Ecological Park
(Photo: Candy Blackham)
More photos


Citymapper
Citymapper

Journey Planner

The Compound (managed by The Conservation Volunteers) and its SHED Visitor Centre is a miniature of the surrounding Ecology Park, with a wildlife ‘city’, allotment and woodland walk.

In this imaginative and creative space visitors can find peace, inspiration, and ideas for conservation and recycling.

The Compound is also a workspace and the base for practical work carried out in the park’s woodlands and meadows. Here is where gabions, bird boxes, and art works are created for the park.

The park in the former Surrey Commercial Docks is unexpected, varied and beautiful.

Site manager: Rebeka Clark

Share this Garden

Pin It Tweet email